Inge Douglas

marketing foodie

Ik geloof in Food, als centrale plek in het leven van mensen. Het sociale aspect, de zorg die je er mee geeft, het plezier dat je er aan beleeft, maar ook de invloed die het heeft op je algemene gezondheid en welzijn.

Ik wil graag de rol van goed eten in het leven van mensen vergroten.

Dat doe ik door bedrijven, met passie voor hun product of dienst, te helpen dit tot een succes te maken. Als project manager, interim marketeer of adviseur.

Ik zet daarbij mijn uitgebreide netwerk en ervaring in (strategische) marketing in.

linked tweet email

Marieke Jolink

grafisch ontwerper 

In 2000 ben ik als grafisch ontwerper afgestudeerd aan de kunstacademie en sindsdien heb ik jaren ervaring opgedaan in het ontwerpen en ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen zoals websites, brochures, advertenties, posters, boeken en huisstijlen.

Door deze jaren ervaring kan ik me goed in verschillende situaties inleven en aanvoelen wat de opdrachtgever voor ogen heeft. Ik vind het iedere keer weer een mooie uitdaging om de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar idee en creatie. Daarbij werk ik oplossingsgericht: de creatie staat in dienst van de doelstelling.

linked pin email

Netwerk

Njoy Marketing & Communicatie gelooft in flexibiliteit. Wij zijn ‘lean and mean’ waar het kan, en zoeken de samenwerking met andere partijen waar nodig. We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele partijen waarmee we kunnen samenwerken, van interim marketeers tot webdevelopers.