Wij hebben onder andere gewerkt voor de merken Mona, Lonka, Spar U, Friesche Vlag, Campina, Dextro Energy, Spa, Ola, Look-O-Look en Unox.


Hieronder een aantal voorbeelden van ons werk, op strategisch en/of creatief gebied.

Market Plaza online campagne

Vraagstelling

Voor Market Plaza willen we graag een eigen nieuwsbrief bestand opbouwen. Daarnaast werken we hard om Market Plaza te positioneren en zichtbaar te maken, waarbij ‘verrassend’ en ‘lokaal’ belangrijke merkwaarden zijn

Strategie

Een campagne die zowel online als offline (in de winkels) werkt.

Concept

We bedachten voor Market Plaza een campagne waarin een aantal elementen samen komen; bij inschrijving voor de nieuwsbrief (in de winkel via ipads) kreeg de klant een gratis Market Plaza Shopper Bag. Vervolgens werden zij uitgenodigd om van de shopper bag een leuke foto in Zeeland te maken en zo €1.000 shoptegoed bij Market Plaza te winnen. De foto’s konden worden ingediend vanaf Facebook of de Market Plaza website.

Middelen

Communicatie in de winkels met POS materialen, advertenties in de lokale krant, nieuwsbrieven en communicatie via de eigen website en Facebook.

Resultaat

Door de campagne stegen de nieuwsbrief inschrijvingen aanzienlijk, evenals het bezoek van de website en Facebook volgers. De Market Plaza shopper bag zorgde voor lokale zichtbaarheid. Er werden vele leuke foto’s gemaakt en ingediend en er was veel positieve belangstelling rondom de winnaar en prijsuitreiking.

Bekijk hier de website van Market Plaza